You are here: Home » Lifestyle » Poklon za devojku – šta kupiti devojci za rodjendan

Poklon za devojku – šta kupiti devojci za rodjendan

Devojkama je svakako mnogo lakše kupiti poklon nego momcima, jer za njih će buket ruža ili nešto od kozmetike biti savršen poklon. Imajte na umu da poklon ne mora da bude skup, ali uzmite u obzir interesovanja svoje devojke i odaberite nešto što znate da bi nju jako obradovalo.

U nastavku ćemo vam dati neke zanimljive predloge kako biste lakše odlučili šta da kupite devojci za rođendan.

Poklon za devojku – šta kupiti devojci za rodjendan

Poklon za devojku – šta kupiti devojci za rođendan?

Cveće. Kao što smo rekli, devojci uvek možete pokloniti cveće. Raskošan buket za rođendan će je obradovati, ali taj poklon pokazuje da se i niste baš potrudili oko originalnosti samog poklona. Takođe, taj buket će nakon nekog vremena uvenuti, tako da devojci ništa neće ostati za uspomenu. Ukoliko želite da joj poklonite nešo što će je uvek podsećati na vas, onda se opredelite za nešto drugo. Najbolje je da cveće bude samo prateći element, odnosno nešto što ide uz poklon. To ne mora biti ceo buket, dovoljna je samo jedna ruža lepo ukrašena mašnom.

Knjiga. Ukoliko vaša devojka voli da čita, knjiga njene omiljene autorke može biti odličan poklon. Možete na prvoj strani knjige napisati romantičnu posvetu i znajte da je to nešto što će devojka uvek čuvati.

Nakit. Zanimljive minđuše, narukvica ili ogrlica su uvek interesantan poklon, a pritom ne moraju biti skupe. Lep ručni sat takođe može da bude dobar izbor. To je nešto što će uvek nositi sa sobom i što svaka devojka voli. U zavisnosti od njenog ličnog ukusa, izaberite da li će to biti diskretan sat ili neki moderniji sat sa zanimljivim detaljima.

Šolja sa vašom slikom. Ako je vaša devojka romantične prirode i ako ste i sami takvi, interesantan predlog je svakako šolja sa vašom slikom. Postoje fotografske i druge radnje u kojima možete naručiti da vam se izradi šolja sa slikom koju vi izaberete. To je sjajan i originalan poklon, a pritom ne košta puno. Osim šolja, istu ideju možete primeniti na majici ili na jastuku.

Parfem. Parfem je nešto što svaka devojka voli da dobije, pa ukoliko nemate ideju šta biste joj mogli kupiti, parfem može biti idealan izbor. U zavisnosti od toga kakve mirise vaša devojka voli i koliko novca možete da odvojite, opredelite se za to koji parfem ćete izabrati.

Plišana igračka. Plišane igračke su uvek jedan od najpopularnijih poklona za devojku. Ukoliko ste u mogućnosti, možete se opredeliti za velikog plišanog medveda, koji će sigurno oduševiti vašu devojku. Ukoliko je vaša devojka romantična i ukoliko je u duši još uvek dete, ovo može biti idealan poklon za nju.

Seksi veš. Ukoliko je vaša veza puna strasti i ako ste sigurni da bi vašu devojku to jako obradovalo, možete se odlučiti za lep seksi donji veš. U tom slučaju preporučujemo da na vreme pogledate na njenom vešu koji broj nosi, kako ne biste došli u neprijatnu situaciju da recimo kupite mnogo veći broj i da ona pomisli da je smatrate mnogo debljom nego što zaista jeste.

Romantična večera. Svaka devojka bi sigurno poželela da joj dečko za rođendan priredi romantičnu večeru uz sveće i vino. Pustite laganu muziku i učinite joj to veče nezaboravnim. Uz večeru joj naravno možete pokloniti neku zanimljivu sitnicu kao znak pažnje.

Detalj za kuću. Ukolko vaša devojka dosta vodi računa o uređenju svog doma, dobar poklon može da bude i neki kvalitetan predmet koji će staviti u svoju sobu. To može biti zanimljiv ram za slike, u koji možete čak staviti vašu zajedničku fotografiju. Možete se opredeliti i za interesantnu vazu za cveće, lepu lampu ili posteljinu zanimljivog dezena. To može biti i jastučić u obliku srca koji će uvek stajati na njenom krevetu.

Nadamo se da smo vam pomogli prilikom odlučivanja šta da poklonite svojoj devojci za rođendan. Međutim, pored ovih poklona koje možete izabrati za svoju devojku, važno je da znate i šta nikako ne bi trebalo da joj poklanjate. Izbegavajte bilo kakve poklone koji su spakovani u kutijicu nalik onoj za prsten. U tom slučaju devojka će se možda ponadati da ste rešili da je zaprosite, naročito ukoliko ste dugo u vezi, pa kada vidi da nije to u pitanju, moguće je da će se malo razočarati, čak i ako su u pitanju prelepe minđuše i slično.

Takođe, nikada devojci nemojte poklanjati depilatore, brijače ili kreme protiv akni i bora, jer ona u tom slučaju može pomisliti da vam se na njoj nešto ne sviđa. Isto tako, članska karta za teretanu ili tegići za vežbanje mogu biti loša ideja, naročito ukoliko vaša devojka ima problema sa viškom kilograma. Ipak, najgora opcija će svakako biti ako joj ne kupite ništa. Devojka će verovatno reći da ne treba ništa da joj kupite i da ste joj vi dovoljni. Nemojte da upadnete u tu zamku jer svaka devojka voli da dobije poklon, naročito ukoliko je u pitanju njen rođendan. Bilo šta da joj kupite, taj gest će joj mnogo značiti.

Popularno na drugim sajtovima:

Loading...

Pogledajte i ovo: