You are here: Home » Ljubav & veze » Poklon za devojku – šta kupiti devojci za rodjendan

Poklon za devojku – šta kupiti devojci za rodjendan

Devojkama je svakako mnogo lakše kupiti poklon nego momcima, jer za njih će buket ruža ili nešto od kozmetike biti savršen poklon. Imajte na umu da poklon ne mora da bude skup, ali uzmite u obzir interesovanja svoje devojke i odaberite nešto što znate da bi nju jako obradovalo.

U nastavku ćemo vam dati neke zanimljive predloge kako biste lakše odlučili šta da kupite devojci za rođendan.

Poklon za devojku – šta kupiti devojci za rodjendan

Poklon za devojku – šta kupiti devojci za rođendan?

Cveće

Kao što smo rekli, devojci uvek možete pokloniti cveće. Raskošan buket za rođendan će je obradovati, ali taj poklon pokazuje da se i niste baš potrudili oko originalnosti samog poklona. Takođe, taj buket će nakon nekog vremena uvenuti, tako da devojci ništa neće ostati za uspomenu. Ukoliko želite da joj poklonite nešo što će je uvek podsećati na vas, onda se opredelite za nešto drugo. Najbolje je da cveće bude samo prateći element, odnosno nešto što ide uz poklon. To ne mora biti ceo buket, dovoljna je samo jedna ruža lepo ukrašena mašnom.

Knjiga

Ukoliko vaša devojka voli da čita, knjiga njene omiljene autorke može biti odličan poklon. Možete na prvoj strani knjige napisati romantičnu posvetu i znajte da je to nešto što će devojka uvek čuvati. Ali pripazite da nisu knjige koje je već pročitala. Loša stvar kod knjiga je što je slab elemenat iznenađenja. Još dok su umotane se može pogoditi da je reč i knjizi.

Nakit

Zanimljive minđuše, narukvica ili ogrlica su uvek interesantan poklon, a pritom ne moraju biti skupe. Lep ručni sat takođe može da bude dobar izbor. To je nešto što će uvek nositi sa sobom i što svaka devojka voli. U zavisnosti od njenog ličnog ukusa, izaberite da li će to biti diskretan sat ili neki moderniji sat sa zanimljivim detaljima. Zavisno u kakvoj ste vezi, pazite da vaša devojka ne očekuje neki drugačiji nakit (u okruglom obliku sa dijamantom), a vi se pojavite sa minđušama.

Parfem

Parfem je nešto što svaka devojka voli da dobije, pa ukoliko nemate ideju šta biste joj mogli kupiti, parfem može biti idealan izbor. U zavisnosti od toga kakve mirise vaša devojka voli i koliko novca možete da odvojite, opredelite se za to koji parfem ćete izabrati.

Plišana igračka

Plišane igračke su uvek jedan od najpopularnijih poklona za devojku. Ukoliko ste u mogućnosti, možete se opredeliti za velikog plišanog medveda, koji će sigurno oduševiti vašu devojku. Ukoliko je vaša devojka romantična i ukoliko je u duši još uvek dete, ovo može biti idealan poklon za nju. A ako ste “u mogućnosti”, kao na slici iznad, uz medu može da dobije i auto. Sve zavisi od situacije.

Seksi veš

Ako ste hrabriji i ukoliko je vaša veza puna strasti i ako ste sigurni da bi vašu devojku to jako obradovalo, možete se odlučiti za lep seksi donji veš. U tom slučaju preporučujemo da na vreme pogledate na njenom vešu koji broj nosi, kako ne biste došli u neprijatnu situaciju da recimo kupite mnogo veći broj i da ona pomisli da je smatrate mnogo debljom nego što zaista jeste. Samo pripazite da ipak niste sa devojkom koja bi radije plišanog medu.

Romantična večera

Svaka devojka bi sigurno poželela da joj dečko za rođendan priredi romantičnu večeru uz sveće i vino. Pustite laganu muziku i učinite joj to veče nezaboravnim. Uz večeru joj naravno možete pokloniti neku zanimljivu sitnicu kao znak pažnje. Isto tako, romantiča večera može biti uvertira za neki veći poklon – kako zaprositi devojku.

Detalj za kuću

Ukolko vaša devojka dosta vodi računa o uređenju svog doma, dobar poklon može da bude i neki kvalitetan predmet koji će staviti u svoju sobu. To može biti zanimljiv ram za slike, u koji možete čak staviti vašu zajedničku fotografiju. Možete se opredeliti i za interesantnu vazu za cveće, lepu lampu ili posteljinu zanimljivog dezena. To može biti i jastučić u obliku srca koji će uvek stajati na njenom krevetu.

Kombinacija

Kombinirajte 2 ili 3 poklona sa liste. Donesite kavu u krevet, a na tacni zajedno sa kavom stavite mali poklon (knjiga, cveće, plišana igračka). Pripremite romantičnu večeru i kada devojka shvati da je večera poklon, iznenadite je sa (skupim parfemom, nakitom, knjigom) šta može da bude i tema razgovora dok zajedno večerate.

Nadamo se da smo vam pomogli prilikom odlučivanja šta da poklonite svojoj devojci za rođendan. Međutim, pored ovih poklona koje možete izabrati za svoju devojku, važno je da znate i šta nikako ne bi trebalo da joj poklanjate.

Što nikako nemojte kupovati

Izbegavajte bilo kakve poklone koji su spakovani u kutijicu nalik onoj za prsten. U tom slučaju devojka će se možda ponadati da ste rešili da je zaprosite, naročito ukoliko ste dugo u vezi, pa kada vidi da nije to u pitanju, moguće je da će se malo razočarati, čak i ako su u pitanju prelepe minđuše i slično.

Takođe, nikada devojci nemojte poklanjati depilatore, brijače ili kreme protiv akni i bora, jer ona u tom slučaju može pomisliti da vam se na njoj nešto ne sviđa. Isto tako, članska karta za teretanu ili tegići za vežbanje mogu biti loša ideja, naročito ukoliko vaša devojka ima problema sa viškom kilograma. Ipak, najgora opcija će svakako biti ako joj ne kupite ništa. Devojka će verovatno reći da ne treba ništa da joj kupite i da ste joj vi dovoljni. Nemojte da upadnete u tu zamku jer svaka devojka voli da dobije poklon, naročito ukoliko je u pitanju njen rođendan. Bilo šta da joj kupite, taj gest će joj mnogo značiti.

Pogledajte i ovo: