You are here: Home » Lifestyle » Osobine muškaraca ovisno o njihovom horoskopskom znaku

Osobine muškaraca ovisno o njihovom horoskopskom znaku

Svaki horoskopski znak ima svoje negativne i pozitivne osobine. Jedan od najboljih načina za procijeniti nečije osobine definitivno je horoskop. Osobine ličnosti muškog horoskopskog znaka razlikuju se od osobina žena istog tog znaka. “Manstrologija” se smatra astrologijom za muškarce, koja se posebno odnosi na to kako se muškarci ponašaju u različitim okruženjima poput veza, karijere, kod kuće, kao roditelji itd. Također, pruža uvid u to kako će se ponašati ili reagirati u različitim scenarijima. Muškarci i žene razlikuju se u načinu na koji izvršavaju zadatke, koracima koje poduzimaju kako bi dovršili projekte, kao i po tome kako reagiraju ili djeluju u različitim situacijama i okruženjima.

Ovan

Ovnovi žive u trenutku i vrlo su spontani. Muškarac koji je po horoskopu ovan ima jedinstvenu sposobnost svaku dosadnu i jednoličnu situaciju pretvoriti u zabavnu i zanimljivu. Uvijek su raspoloženi za različite izazove, a isto tako će izazivati i druge.

Bik

Muški bikovi su vrlo strpljivi i neovisni. Uvijek nastoje završiti ono što započnu i to je sjajna osobina za imati. Poprilično su osjetljivi i odani svojim prijateljima, a to je danas prava rijetkost. Kada bik nekoga voli, svim će se silama truditi štititi tu osobu.

Blizanci

Blizanci su vrlo pričljivi, a njihova glavna potreba je skupljati informacije te ih širiti dalje. Izuzetno su pametni, brzi na obaraču i znatiželjni. Ulažu puno truda i energije u odnose s drugima, a isto tako cijene kada drugi čine isto.

Rak

Rakovi su brižni te emocionalni po svojoj prirodi. Imaju istaknutu sposobnost činiti da se ljudi osjećaju voljeno i dobro u svojoj koži, a to je zaista vrlo bitno drugima. Horoskop kaže kako muški rakovi najčešće vode dobar i uravnotežen život.

Lav

Lavovi su karizmatični i hrabri prije svega. Vrlo su zahvalni na stvarima koje imaju u životu i na onome što drugi čine za njih. Muški lavovi vide potencijal u svima koji se na ovaj ili onaj način nađu u njihovom životu te svima daju šansu.

Djevica

Muške su djevice poprilično pažljive i nježne osobe. Ne trebaju tuđu pomoć ni u čemu te ih to čini vrlo samostalnima. Jedan su od najvrjednijih znakova i idealni su suradnici u bilo kojem poslu. 

Vaga

Vage su izuzetno brižne kada je riječ o tuđim osjećajima. One će uvijek otići korak dalje kako ne bi povrijedile ničije osjećaje i to ih čini poželjnim osobama za imati u svom društvu.

Škorpion

Škorpioni su neobično napeti individualci, ali to im pomaže da uoče najsitnije detalje oko sebe. Uz to, poprilično su motivirani i njihove namjere su uvijek čiste. Muške škorpione krasi još i odlučnost, pamet te emocionalnost.

Strijelac

Strijelci su uvijek željni različitih avantura te vole istraživati nove stvari. Vrlo su darežljivi i imaju sjajan smisao za humor. Razmišljaju na jedan ispravan način i uvijek se fokusiraju na veću sliku.

Jarac

Muški pripadnici znaka jarca su odlično organizirani i sposobni puno toga učiniti sami. Izuzetno cijene svoju obitelj i prijatelje te im je privlačno sve što drugima može uljepšati dan.

Vodenjak

Muški su vodenjaci originalni i ambiciozni. Puno im znači kada drugi odobravaju ono što žele i to ih dodatno motivira. Mirni su i staloženi te razmišljaju vrlo racionalno.

Ribe

Ribe su osjećajne i brižne. Ne mare o tome što drugi misle o njima, stoga na taj način formiraju i svoje navike te ponašanje. U svaki odnos ulaze s pretpostavkom da je druga osoba dobra u duši te zbog toga znaju biti povrijeđeni više od ostalih.

Pogledajte i ovo: