You are here: Home » Biznis & karijera » Karijera u kojem poslu je najbolja za vas po vašem horoskopu

Karijera u kojem poslu je najbolja za vas po vašem horoskopu

Možda ste dosad u svom životu bili neodlučni u kojem smjeru želite da vaša karijera ide. Pokušavali ste s raznim testovima, ali nisu vam dali baš precizne ili točne rezultate. Možda bi šansu mogli dati i horoskopu. Kao što znamo horoskopski znakovi mogu ponekad puno toga točnoga reći o nama samima pa možda ovaj put imaju pravo i u kojem smjeru bi trebali krenuti poslovno.

OVAN

Ovnovi su nezaustavljivo kompetitivne osobe prepune entuzijazma. Smatraju da sve može postati igra, a oni uvijek žele pobijediti u toj igri. Iz ovog razloga, idealan tip posla za njih uključivao bi sport, a oni bi mogli biti upravo sportaši, ali i razne vrste trenera. Uz to, ne bi bili loši niti u poslovima koji zahtijevaju brze i precizne odluke kao što su vatrogasci ili kirurzi.

BIK

Bikovi vole uživati i bez ikakve dvojbe njihov idealni posao morao bi uključivati neki osjećaj luksuza ili bi trebao imati dodira s hranom. Primjerice, posao cvjećara, parfimera ili blogera koji se osvrće na ljepotu probudio bi kreativnu i inovativnu stranu u njima. 

BLIZANCI

Uredski posao? Ne, hvala. Blizanci su znak koji konstantno treba biti izazivan na intelektualnoj bazi i više od svega voli mozgati. Idealni poslovi za ovaj znak bili bi u intervalu od novinara do detektiva. Također, budući da vole pričati i izvrsni su govornici, posao prevoditelja ili učitelj mogao bi biti nešto što će ih privući.

RAK

Rakovi se lako prilagođavaju svakoj situaciji. Za njih su mogućnosti poprilično velike. Budući da su sentimentalan znak pun suosjećanja, posao u kojem bi se pronašli vjerojatno bi morao od njih tražiti da se brinu za nekog. U tu kategoriju naravno spadaju poslovi njegovatelja, medicinskih sestara ili doktora, odgajatelja i slično. 

LAV

Lav se smatra zvijezdom među horoskopskim znakova, a to bi mu zasigurno najviše odgovaralo i u karijeri. Prvo što pada na pamet je gluma ili režiranje. Što čini ovaj znak zvijezdama? Vrlo su šarmantni. Upravo zato bili bi i odlični voditelji ili motivacijski govornici te bi dobro obavljali gotovo svaki posao koji ih stavlja pod svjetla reflektora.

DJEVICA

Pedantni, organizirani i fokusirani na detalje. Ove kvalitete krase sve djevice i činile bi ih odličnim statističarima, analitičarima ili znanstvenicima. Naravno, djevice tako vode računa i o svom tijelu te bi iz tog razloga odlično brinule i za druge. To bi ih činilo idealni maserima ili nutricionistima. 

VAGA

Vage su po prirodi poprilično kooperativne i vole surađivati s ljudima. Idealan posao za njih uključivao bi unošenje harmonije u tuđe živote. Upravo zato izuzetno su zainteresirane za međuljudske veze, a to bi ih činilo odličnim odvjetnicima ili savjetnicima. Poznavajući njihovu ljubav prema umjetnosti, također bi mogli raditi i kao stilisti ili dekorateri. 

ŠKORPION

Škorpion najbolje radi kada ima prilike dokazati svoje znanje i vještinu te za to dobiva pohvale drugih. Zbog toga, pripadnici ovog znaka vole poslove koji bi mogli utjecati na mnoge. Neki od tih poslova bavili bi se raznim istraživanjima, a na pamet padaju kemija i biologija. Također, škorpion voli zaviriti u tuđu psihu te testirati ljude oko sebe na mentalnoj razini pa je tako posao psihijatra ili hipnotizera siguran zgoditak.

STRIJELAC

Strijelci po prirodi vole misliti kako su najbolji u svemu, a iako ne mogu biti najbolji o svemu, mora im se priznati da su poprilično svestrani. Uvijek su spremni na dokazivanje da nisu samo jaki na riječima i to bi ih činilo odličnim sucima ili procjeniteljima raznih vrijednosti. Uz to, budući da su izuzetno geekasti po prirodi, mogli bi zabavljati druge te bi bili odlični komičari.

JARAC

Jarac je tvrdoglav i jednostavno mora završiti svaki posao koji je započeo. Budući da je i jedan od najstrpljivijih znakova, bio bi odličan kao arhitekt ili projektant. Također, svoje osobine jarac voli prenositi na druge i usmjeravati ih tako da posao učitelja ili možda ravnatelja nije niti malo loša opcija.

VODENJAK

Vodenjak je u svakom pogledu jedinstven i treba karijeru koja mu dopušta da bude što slobodniji. Bili bi strašno uspješni kao umjetnici bilo koje vrste. Također, zbog spomenute želje da budu slobodni, kreativni i jedinstveni, bilo koji posao koji ih spaja s prirodom bio bi uvelike poželjan. 

RIBE

Ribe su slične vodenjacima jer oboje imaju jako izraženu kreativnu stranu. Uz to, ribe strašno vole pomagati drugima i kako bi spojili kreativnost i pomaganje, idealni posao za njih bio kuhar. Naravno, osim toga, mogu biti odlični učitelji, pa čak i svećenici. Koji god posao čovjeku omogućava da na kreativan način dopre do drugih, ribe će odlično obavljati.

Pogledajte i ovo: