You are here: Home » Ljubav & veze » Kako osvojiti ženu – pogledajte ove savete!

Kako osvojiti ženu – pogledajte ove savete!

Da biste osvojili ženu, važno je dobro poznavati žensku psihologiju.

Takođe, postoje određene tehnike koje vam mogu pomoći u osvajanju žena.

Saveti kako osvojiti ženu:

Dozirajte laskanje. Iako žene vole komplimente, nemojte u tome preterivati. Važno je da žena oseti da vam se sviđa i da joj ponekad udelite kompliment. Ipak, nemojte je stalno obasipati lepim rečima i hvaliti je, jer to može zvučati isfolirano i najverovatnije je da ćete joj vrlo brzo postati dosadni. Nikada joj nemojte govoriti da je najlepša žena koju ste upoznali jer to je tipična fraza koju muškarci koriste i žena u to neće poverovati.

Kako osvojiti ženu

Birajte teme. Za osvajanje žena je od ključnog značaja i izbor tema o kojima ćete pričati na sastanku. Važno je da preuzmete inicijativu i da pokrenete zanimljive teme koje će zainteresovati vašu potencijalnu partnerku. Možete pričati o porodičnim i o prijateljskim odnosima, o poslovnim ambicijama i planovima, o zanimljivim uspomenama iz detinjstva, ali nemojte da zalazite u previše intimne teme. Važno je i da otvoreno pričate o sebi, kako ne bi ispalo da samo nju ispitujete.

Preuzmite inicijativu. Žene vole kada osete da su muškarci dominantni. Zato se uvek potrudite da vi započnete razgovor, predložite joj da popijete po još jedno piće i otvoreno joj recite da biste voleli opet da je vidite. Nemojte je stidljivo pitati, već otvoreno iskažite svoju želju. Žene vole odlučne i preduzmiljive muškarce.

Budite duhoviti. Duhovitost je ono što oduvek privlači žene. Čak i ukoliko muškarac nije previše lep ili privlačan, ukoliko je duhovit, on može da osvoji gotovo svaku ženu. Zato se potrudite da budete opušteni i da zbijate šale kako na svoj, tako i na tuđi račun.

Analizirajte ženu. Žene vole da vide da ih muškarac pažljivo posmatra i analizira. Nju će verovatno više obradovati kompliment koji se tiče njene prirode i karaktera nego neki kompliment vezan za fizički izgled.

Fokusirajte se na nju. Ono što je veoma važno jeste da muškarac na sastanku sa ženom koja mu se sviđa ne gleda u druge žene i da ne koristi mobilni telefon. U tom slučaju žena će sigurno pomisliti da niste dovoljno zainteresovani i da nikada ne možete biti fokusirani samo na nju. Zato uvek posvetite pažnju ženi sa kojom ste izašli i potrudite se da je pažljivo slušate.

Slučajni dodiri. Kako biste pokazali ženi da niste zainteresovani za nju samo kao za prijatelja, dodirnite je slučajno po ruci ili nozi ili joj šapnite nešto. Samo vodite računa da to ne bude suviše napadno i da ne bude preterano pipkanje odmah na prvom sastanku. To će je sigurno odbiti od vas, naročito ukoliko je u pitanju ozbiljna žena.

Ne budite uvek dostupni. Muškarac koji je 24h na raspologanju ženi i koji po ceo dan čeka samo njen poziv najverovatnije će joj vrlo brzo dosaditi. I žene i muškarci više vole da se potrude oko nečega, jer ono što je uvek dostupno brzo postaje dosadno. To znači da treba i dalje da imate svoj društveni život, prijatelje i obaveze, a ne sve odmah na početku da podredite njoj. Svakako ćete joj biti interesantniji ukoliko ona vidi da imate svoj život i da nekada jednostavno nemate vremena da se vidite sa njom. Verujte da će njeno interesovanje posle toga još više porasti. Isto tako, nemojte istog momenta odgovarati na njenu poruku, čak i ako ste celog dana čekali da poruka stigne. Kada vidi da joj niste uvek na raspolaganju, postaćete joj još zanimljiviji.

Obradujte je sitnicom. Svaka žena voli da je muškarac obraduje nečim i da joj poklanja sitne znake pažnje. To može biti neka lepa poruka kada je najmanje očekuje ili ruža. Još više će je obradovati ukoliko smislite neko originalno iznenađenje. Donesite joj na posao njen omiljeni kolač ili je odvedite na koncert njenog omiljenog pevača. Zato je važno da pažljivo slušate šta žena govori i da procenite šta je ono čime biste mogli da izazovete osmeh na njenom licu.

Budite to što jeste. Ono što je takođe od ključnog značaju pri osvajanju žena jeste da se ne folirate i da budete to što jeste. Nemojte izmišljati nešto samo da biste impresionirali ženu, već pokušajte da je fascinirate svojim pravim kvalitetima. To što je prihvatila da izađe sa vama znači da je već zainteresovana, a vaš odnos će bivati sve bolji ukoliko se predstavite u svom pravom svetlu i ukoliko vas ona prihvati takve kakvi jeste. U tome i leži ključ svake uspešne veze.

Pogledajte i ovo: