You are here: Home » Ljubav & veze » Kako biti šmeker – frajer

Kako biti šmeker – frajer

Fizički izgled nije ono što jednog muškarca čini zavodnikom ili frajerom. Svakako da je fizički izgled bitan, ali ne i dovoljan. Postoje određene stvari koje su bitnije od lepote i koje čine muškarca privlačnim i poželjnim.

U nastavku ćemo vam dati neke savete kako i vi da postanete šmeker uz malo truda i volje.

Kako biti šmeker - frajer

Kako biti šmeker?

Budite negovani. Ono što se prvo primeti i čime muškarac privuče pažnju jeste njegov fizički izgled. Međutim, treba znati da je od bicepsa mnogo važnije biti negovan, čist i uredan. Negovane šake i beli zubi su nekada od presudne važnosti.

Lepo mirišite. Još jedno od glavnih karakteristika šmekera jeste njegov neodoljivi miris. To ne mora da bude neki skupoceni parfem, to može biti i običan losion za brijanje. Podrazumeva se i svež dah, pa ukoliko pušite, preporučuje se da uvek uz sebe imate osveživač daha ili žvaku.

Obucite se sa stilom. Oblačenje sa stilom ne podrazumeva da imate markiranu garderobu. Biće dovoljno i par kvalitetnih stvari koje ćete umeti dobro da iskombinujete. Svaki šmeker uvek mora imati barem jednu crnu košulju, kvalitetne farmerke i dobru kožnu jaknu. Od stilskih detalja poseban efekat imaju dobar muški sat i naočare za sunce.

Budite samopouzdani. Samopouzdanje je od suštinske važnosti ako želite da postanete šmeker. Dobar frajer uvek ide uzdignute glave i uspravnog hoda i ostavlja utisak da je siguran u sebe. To je muškarac koji tačno zna šta želi i zna kako to da dobije. Pravi šmeker je svestan svojih kvaliteta i nije opterećen nekim skupim kolima ili telefonima, jer zna da postoji nešto mnogo vrednije od toga.

Budite ljubazni i kulturni. Šmeker nije grubijan niti uobražen, to zapamtite. Šmeker je muškarac koji je ljubazan i koji ume da se ponaša. Ništa nije privlačnije nego kada muškarac ustupi nekome mesto u javnom prevozu ili kada pridrži vrata dami. Šmeker je muškarac koji se ljubazno javi svima i koji važi za vaspitanog i kulturnog momka.

Budite komunikativni. Muškarci koji su ćutljivi nikome nisu privlačni, ma koliko da dobro izgledaju fizički. Uvek su privlačniji oni muškarci koji sa lakoćom započinju razgovor, sa kojima može da se razgovara o svemu i koji uvek imaju nešto pametno da kažu. Sve devojke će poželeti da budu u društvu takvog muškarca.

Gledajte devojku u oči. Kontakt očima je od ključne važnosti. Gledajte devojku pravo u oči dok razgovarate i koristite svaki momenat za flert očima, jer ništa nema veću snagu od toga. Pravom šmekeru je dovoljan samo pogled da osvoji devojku koju želi.

Šalite se na svoj račun. S obzirom da je samouveren i siguran u sebe, pravi frajer će uvek biti spreman da se našali na svoj sopstveni račun. Isto tako, on će uvek biti zabavan i moći će da nasmeje svoju devojku i društvo u kojem se nalazi.

Zasučite rukave. Koristite svaku priliku da zasučete rukave na košulji, jer jake muške podlaktice na žene ostavljaju isti utisak kao i ženski dekolte na muškarce. Devojkama će uvek privući pažnju momak sa zasukanim rukavima, jer nema ništa muževnije od toga.

Budite koncentrisani. Ženama je naročito privlačno da posmatraju muškarca koji se koncentrisao na rešavanje određenog problema ili na određenu stvar. Nema ništa privlačnije nego kada muškarac nabora čelo i zamišljeno razmišlja o nečemu.

Pažljivo birajte devojku. Još jedna stvar koja je bitna kada je reč o šmekerima, jeste da oni pažljivo biraju devojku sa kojom će da budu. Frajeri koji dobro izgeldaju i koji umeju da se ponašaju verovatno će moći da imaju većinu devojaka koje požele, ali pravi šmeker je dosta probirljiv i tražiće onu devojku koja mu u potpunosti odgovara.

Iznenadite devojku. Ono što će sigurno oboriti devojku sa nogu, a vas učinti velikim šmekerom, jeste iznenađenje koje ćete prirediti svojoj devojci. Iznenadite je kada to najmanje očekuje, bez ikakvog povoda. To može biti neka lepa poruka, gest ili poklon za koji znate da će joj se svideti.

Kuvajte. Muškarac u kuhinji je uvek privlačan suprotnom polu. Dakle, ukoliko umete da kuvate, potrudite se da spremite ručak svojoj devojci i znajte da će je to oduševiti.

Čuvajte devojku. Pravi šmeker će, nakon što osvoji devojku koju je želeo, učiniti sve kako bi je zadržao. On će povremeno govoriti o osećanjima, ali više će delima dokazivati svoju ljubav i odanost. Pravi frajer je siguran u sebe i ne guši svoju devojku bespotrebnom ljubomorom i uvek se postavlja kao zaštitnik.

Pogledajte i ovo: