You are here: Home » Ljubav & veze » Kako iznenaditi devojku?

Kako iznenaditi devojku?

Možda razmišljate o tome šta biste mogli da poklonite svojoj devojci kako biste je iznenadili. Postoji mnogo lepih i originalnih poklona, ali i stvari u koje ne morate ulagati novac ni mnogo truda. Dovoljno je samo da ponekad učinite neki lep gest, i to u momentu kada se devojka najmanje nada.

Dakle, nemojte da tražite povod kako biste devojci priredili neko iznenađenje. Svaki dan možete da učinite nešto lepo za vašu devojku i za vezu, koja će na taj način još više ojačati. Vaša devojka će biti srećnija i sigurnija u vašu ljubav, a i vi ćete se osećati zadovoljnije što ste joj po ko zna koji put pokazali koliko vam znači.

U nastavku teksta ćemo vam dati neke predloge i ideje kako možete iznenaditi devojku bez mnogo uloženog truda i novca.

Kako iznenaditi devojku

Kako iznenaditi devojku?

Kupite joj sitnicu. Kupovina ne podrazumeva neke skupocene poklone kojim ćete devojku oboriti sa nogu. Dovoljno će biti da joj nekada na sastanak, bez ikakvog povoda, donesete ružu ili omiljeni slatkiš. To su mali gestovi koji devojkama mnogo znače.

Pamtite bitne datume. Muškarci su često skloni tome da lako zaboravljaju datum kada su se smuvali sa devojkom, godišnjicu ili neki drugi datum koji devojci veoma znači. Zato se potrudite da budete drugačiji od ostalih. Zapamtite datume koji su njoj bitni i svaki od njih obeležite nekim romantičnim gestom. To može biti jedna ruža ili, recimo, odlazak na večeru. Takođe, ukoliko je godišnjica vaše veze ili neki drugi bitan datum, odvedite je na mesto gde ste je prvi put poljubili. Budite sigurni da će to vašu devojku mnogo obradovati.

Pošaljite joj buket cveća. Verovatno ste u filmovima dosta gledali kako muškarac voljenoj ženi šalje buket cveća, ali to zaista jeste jedan od najlepših načina da iznenadite svoju devojku. Dok je na poslu i dok je pod stresom, umorna i nervozna, naručite za nju buket cveća. Neka u njemu bude posveta sa romantičnom porukom. Na taj način devojka će se jako obradovati i dobiće motivaciju da nastavi sa poslom i da izdrži naporan i težak dan.

Spremite joj večeru. Obično devojke priređuju muškarcima romantične večere, pa će zato za vašu devojku biti pravo iznenađenje ako vi njoj priredite večeru. Iskoristite vreme dok devojka nije kod kuće i spremite ono što najbolje umete. Ukoliko niste baš spretni u kuhinji, naručite ono što vaša devojka najviše voli da jede. Ne zaboravite da pripremite vino, da pustite laganu muziku i da prigušite svetlo. Mirišljave svećice koje ćete poređati po stolu će učiniti veče još romantičnijim. Kada se vaša devojka vrati kući, ona će biti sigurno oduševljena ovim gestom. Dobra ideja je da dok večerate odete do druge sobe gde ste pripremili buket cveća za nju i da joj ga donesete. Verujte da njenoj sreći neće biti kraja i da će tu večeru uvek pamtiti..

Izvedite je. Svaka devojka voli da je dečko izvede u grad. Bez ikakvog povoda joj recite da se dotera, da obuče najlepšu haljinu, i odvedite je u restoran na romantičnu večeru.

Posvetite joj više vremena. Ukoliko ste prezauzeti obavezama i previše vremena provodite na poslu ili sa drugarima, umesto toga potrudite se da što više vremena provodite sa njom. Verujte da će devojka osetiti promenu i da će ceniti vaš gest.

Udelite joj kompliment. Sve devojke vole da dobijaju komplimente. Ipak, nemojte joj svakoga dana govoriti kako je najlepša, najbolja, kako je najviše volite itd. To može postati dosadno i može zvučati neiskreno. Umesto toga, iskoristite priliku kada devojka to najmanje očekuje i recite joj koliko je lepa i posebna.

Poklonite joj kućnog ljubimca. Ako vaša devojka voli životinje i ako ima želju za kućnim ljubimcem, bilo bi lepo da joj poklonite macu, zeku ili štene. Takođe, možete joj kupiti i dve ribice i nazvati ih vašim imenima.

Dajte joj poslednje parče. Sitnice najviše govore o tome koliko vam je do nekoga stalo. Ukoliko jedete nešto zajedno, ostavite poslednje parče ili zalogaj za vašu devojku, ako znate da bi je to obradovalo.

Mazite je. Mazite devojku kada to i ne očekuje. Dok gledate televiziju, mazite je po glavi, kosi ili je češkajte po leđima. Sve devojke vole da se maze. Na taj način ona će se osećati zaštićeno i voljeno.

Raspremite stan. Ono što nijedna devojka ne očekuje jeste da muškarac obavlja neke ,,ženske poslove”. Zato iskoristite priliku dok devojka nije kod kuće i iznenadite je. Perite sudove, usisajte ceo stan ili obrišite prašinu. Budite sigurni da će vaša devojka biti oduševljena ovim gestom.

Angažujte kurira. Jedan od najoriginalnijih načina da iznenadite svoju devojku jeste da angažujete treću osobu da vam pomogne u tome. Možete otići kod devojke i zamoliti nekog poznanika ili angažovati kurira da u određeno vreme pozvoni na vrata i da donese pošiljku za devojku. Takođe, dobra ideja je da angažujete decu koja nakon što pozvone i daju poklon treba da kažu da joj to šalje neko ko je voli najviše na svetu i neka odmah pobegnu. Devojka će verovatno ukapirati da je to vaše delo, ali za svaki slučaj neka u paketu bude i romantična posveta u kojoj ćete se potpisati. Dok bude čitala vi se samo smeškajte i poljubite je. Budite sigurni da će devojka biti oduševljena ovim gestom.

Sitnice mnogo znače. Kao što smo već rekli, devojkama mali gestovi znače mnogo. Nemojte zaboraviti da je držite za ruku u šetnji, da joj otvorite vrata u restoranu, da joj ponudite najbolje mesto ili da nosite kese dok se vraćate iz kupovine. Budite džentlmen i učinite da se vaša devojka pored vas oseća kao prava dama.

Pogledajte i ovo: