You are here: Home » Ljubav & veze » Kako privući ljubav u život

Kako privući ljubav u život

Ljudi koji nemaju životnog partnera obično se osećaju usamljeno i sve više gube nadu da će se pojaviti neko sa kim će doživeti pravu ljubav. Međutim, to shvatanje je pogrešno. Posle svih promašaja i uzaludnih nadanja još uvek postoji neko ko Vas čeka i ko je u potrazi baš za Vama.

Važno je samo da počnete da primenjujete Zakon privlačenja ljubavi, odnosno da shvatite da sve zavisi od vaših sopstvenih misli. Vaše misli privlače ljubav, ali i sve ostalo, u vaš život. Postoje takođe i određena feng-šui pravila i saveti koji mogu biti od velike pomoći ako želite da privučete ljubav.

Kako privući ljubav u život

Zakon privlačenja ljubavi

Afirmacije. Prvi korak koji će Vam pomoći da privučete ljubav u svoj život jesu svakako afirmacije, odnosno potvrđivanje. One odlaze u svemir gde se skupljaju kao energija i privlače još energije, pa se onda vraćaju Vama. Neke od afirmacija koje treba da izgovarate su ,,Dajem i primam ljubav u celosti”, ,,Dopuštam da ljubav teče kroz moj život”, ,,Ja zaslužujem ljubav i sada je zahtevam” itd.

Ne razmišljajte o sadašnjoj situaciji. Ono što je od ključne važnosti jeste da ne razmišljate o svojoj sadašnjoj ljubavnoj situaciji, o tome koliko ste depresivni i usamljeni, jer onda ćete samo još više samoće i tuge doneti u svoj život. Ukoliko razmišljate kako nikada nećete upoznati ljubav svog života, onda ćete zaista uvek upoznavati samo pogrešne ljude i ići na pogrešna mesta. Umesto toga, razmišljajte o onome što biste voleli da bude i stvorite u glavi sliku da već imate voljenu osobu koja Vas voli i koju Vi volite.

Živite kao da imate ljubav. Kada ste već zamislili da ste srećni u ljubavi, počnite tako i da se ponašate. Idite na ples, na masažu, na putovanja i maksimalno uživajte u životu. Provodite vreme u prirodi, raspremite kuću i ukrasite je cvećem, budite zahvalni, slušajte muziku i meditirajte. Ono što je najvažnije jeste da budete srećni i bez druge osobe. Kada ste ispunjeni i srećni, vaše misli su pozitivne i privući će u Vaš život samo lepe stvari. Ne treba da čekate da se pojavi taj neko da biste mogli da uživate u životu. Znajte da ukoliko razmišljate o tome kako čekate nekoga, onda će upravo život još više čekanja da Vam donese. Ukoliko podignete vibracije na viši nivo i ukoliko počnete da uživate u životu i da radite sve ono što volite, postaćete magnet za ljubav jer i sami zračite radošću i ljubavlju.

Volite sebe. Svakako najvažniji korak je da volite i da cenite sebe jer samo tako ćete uspeti u život da privučete osobu koja će Vas takođe voleti i ceniti. Volite sebe i širite ljubav i pozitivnu energiju svuda oko sebe. Samo tako će Vam život uzvratiti istom merom i doneti Vam sve ono o čemu sanjate.

Feng-šui saveti

Postoje i neki praktični feng-šui saveti koji mogu da Vam pomognu da privučete ljubav u svoj život.

Promenite raspored sedenja. Pre svega, bilo bi dobro da promenite raspored sedenja, odnosno da sve stolice i fotelje okrenete tako da budu jedne naspram drugih. I kada ste sami kod kuće uvek sedite na dvosed i zamišljajte da je pored Vas voljena osoba. Izbegavajte da sedite na fotelji jer time odajete utisak da ste sami sebi dovoljni.

Uredite spavaću sobu. Umesto starog jastuka i dečjih motiva na posteljini, kupite sebi svilenu ili satensku posteljinu. Na taj način privući ćete strast i ljubav u svoj život. Takođe, nemojte u spavaćoj sobi držati svoju sliku iz detinjstva, slike Vaših roditelja ili stare igračke. Sve to treba da čuvate, ali van spavaće sobe.

Zamenite slike. Izbegavajte u domu da držite slike na kojima se nalazi jedna osoba, jer ćete tako privući samoću. Zamenite te slike slikama na kojima su srećni parovi i videćete da ćete za kratko vreme i sami privući ljubav u svoj život.

Budite spremni za društvo. Čak i ako živite sami, potrudite se da uvek ostavite malo mesta u ormaru ili da u čaši držite dve četkice za zube, jer na taj način ćete privući društvo i pokazati želju za deljenjem stvari.

Čitajte ljubavne knjige. Umesto da gledate televizor do kasnih noćnih sati, opredelite se za čitanje ljubavnog romana ili ljubavne poezije u krevetu. Na taj način kreiraćete u podsvesti svoj sopstveni ljubavni magnet i privući ćete ljubav.

Pogledajte i ovo: