You are here: Home » Ljubav & veze » Psihologija zavođenja žena

Psihologija zavođenja žena

Svaka žena je drugačija i svaka ima različita interesovanja i stavove. Stoga, svakoj ženi treba prilaziti na drugačiji način, ali ipak postoje određena uopštena pravila vezana za psihologiju osvajanja žena. Danas postoje čak i instruktori zavođenja, koji pomažu muškarcima da savladaju osnovne tehnike koje će im pomoći u zavođenju žena.

Naime, sve se zasniva na veštini harizmatične komunikacije i sitnih trikova koje muškarac treba da nauči. Kada muškarac postane ,,majstor” u zavođenju, on će prosto početi da uživa u ženskom društvu i neće više postojati ništa što bi moglo da ga sputa i da mu oduzme samopouzdanje.

U nastavku ćemo vam dati par praktičnih saveta koji se tiču psihologije zavođenja žena.

Psihologija zavodjenja žena

Psihologija zavodjenja žena – praktični saveti:

Budite prirodni. Ono što je prvi korak u psihologiji zavođenja jeste da budete prirodni i da se predstavite u pravom svetlu. Zaboravite sve stereotipne rečenice iz filmova kojima ćete, navodno, oboriti ženu sa nogu. Verujte da svi mi, kako muškarci tako i žene, najviše volimo da u nečijem društvu budemo prirodni i opušteni i da se osećamo prijatno. Ukoliko se devojci ne svidite takvi kakvi jeste, onda ona i nije vredna vašeg truda, pa je i bolje da sa njom ne zalazite u neku dublju priču.

Budite iskreni. Verovali ili ne, iskrenost je još uvek ono što se najviše ceni. Budite spontani i iskreno joj recite sve što u tom momentu osećate ili mislite. Ukoliko budete iskreni i spontani i ukoliko uspete da nasmejete ženu, znajte da ste na pola puta da je osvojite.

Razgovarajte. Ono što je takođe važno jeste da sa ženom razgovarate i da ona oseti da bi sa vama mogla o bilo kojoj temi da priča. Tako će ona poželeti da provodi što više vremena sa vama. U razgovoru budite kulturni i odmereni i pokrenite sve one teme koje vam se čine zanimljivim i opuštenim. Nemojte zalaziti u previše intimne stvari, jer devojka bi se mogla osetiti neprijatno i to bi je moglo odbiti od vas.

Posvetite joj pažnju. Veoma je važno da u razgovoru pažljivo slušate ženu i da joj posvetite pažnju. Nemojte gledati u mobilni telefon ni okolo, jer time ćete joj staviti do znanja da niste previše zainteresovani. Ono što će je sigurno odbiti od vas jeste da odmeravate druge devojke dok pričate sa njom.

Budite duhoviti. Poznato je da je duhovitost ključ u osvajanju žena. Nema te žene koja neće pasti na šarm duhovitog muškarca koji u svakom trenutku ume da je nasmeje. Budite opušteni i zbijajte šale, pre svega na svoj sopstveni račun. Time ćete pokazati da ste sigurni u sebe. Ono što je važno jeste da ne zbijate neslane šale na račun drugih ljudi. To će ženu sigurno odbiti od vas.

Budite džentlmen. Sve žene vole džentlmene, odnosno muškarce sa manirima. Pridržite joj jaknu, otvorite joj vrata, platite račun bez ikakvog prethodnog razgovora o tome. To je ono što se podrazumeva, naročito na prvom sastanku. Mnoge žene će se verovatno ponuditi da plate račun, ali to nemojte prihvatiti nipošto. Čak i kasnije u toku viđanja muškarac je taj koji uvek treba da bude spreman da plati račun. Postoje brojni drugi načini na koji se žena može odužiti muškarcu i obradovati ga, ali što se izlazaka tiče uvek budite džentlmen i držite do sebe.

Nemojte je gušiti. Nikada nemojte ženi zabranjivati da se viđa sa drugim ljudima i da se druži sa svojim prijateljima. Dopustite joj da bude u većem društvu i potrudite se da ona i tada uhvati vaš pogled i da upravo Vi budete taj muškarac koji će joj privući pažnju. Ukoliko ste u zajedničkom društvu, uvek se trudite da je uključite u razgovor i da joj stavite do znanja da vam je njeno mišljenje jako bitno. Kada niste zajedno nemojte je zvati 10 puta dnevno i raspitivati se za svaki njen korak. Isto tako, nemojte da joj budete na raspolaganju po ceo dan. Dozvolite da se i ona nekada zapita zašto Vas nema i verujte da ćete joj postati još zanimljiviji.

Poljubite je. Kada ste shvatili da žena nije ravnodušna i da priča između vas dobro teče, možete joj se u jednom momentu približiti i, recimo, pitati je koji parfem koristi. Ukoliko primetite da joj prija vaša blizina, vreme je za sledeći korak. Usnama lagano dodirnite njen vrat, a zatim pređite do obraza i pogledajte je pravo u oči. Rukom joj okrenite glavu i nežno je poljubite.

Pogledajte i ovo: