You are here: Home » Ljubav & veze » Kako vratiti bivšu devojku

Kako vratiti bivšu devojku

Bez obzira kako je došlo do raskida, da li ste raskinuli vi ili devojka, važno je da znate da je pomirenje gotovo uvek moguće. Nekome je potrebno manje, nekome više vremena da oprosti ili da shvati šta je izgubio, ali ukoliko nisu u pitanju neki ozbiljni razlozi i ukoliko ljubav i dalje postoji, pomirenje je i više nego izvesno.

Ukoliko ste i vi jedan od onih koji pate za bivšom devojkom, daćemo vam neke praktične savete kako da povratite bivšu devojku za kratko vreme.

Kako vratiti bivšu devojku

Kako vratiti bivšu devojku?

Shvatite gde ste pogrešili. Prvi korak je svakako da analizirate zašto je došlo do prekida veze i gde ste to pogrešili. Najvažnije je da budete svesni svojih grešaka jer to je jedini način da vam devojka oprosti i da vam pruži drugu šansu. Ostanite neko vreme sami sa sobom, dobro razmislite o svemu i zaključite gde je suština problema.

Radite na sebi. Nakon što ste sagledali svoje greške, napravite plan kako možete da ih ispravite i šta to možete da uradite da postanete bolji. Ono što je od ključnog značaja jeste da promenite loše navike i da radite na sebi pre nego što devojku pitate za pomirenje. Zapravo, ona mora da vidi da se vi menjate na bolje nezavisno od nje i da postajete ponovo dečko kojeg ona želi za sebe.

Pozovite je. Kada ste uspostavili ravnotežu sami sa sobom i kada ste uvideli svoje greške, vreme je da pozovete bivšu devojku. Ukoliko još uvek nemate hrabrosti to da uradite pošaljite joj poruku ili mejl i pitajte je da li je za kafu. To bi trebalo da zvuči kao neobavezno viđanje i nemojte joj nagoveštavati nikakve teške razgovore. Do tada će se verovatno smiriti bes i ljutnja i sa njene strane i ako joj je stalo do vas, prihvatiće poziv. Ukoliko vas ipak odbije, razmislite da li je vredno i dalje pokušavati i da li je pomirenje moguće.

Bez patetike. Ono što je veoma važno jeste da ne šaljete devojci patetične ljubavne poruke, u kojima joj govorite da ne možete da živite bez nje, da vaš život nema smisla itd. Ma koliko da vam je teško, nemojte dozvoliti sebi da plačete pred devojkom ili dok razgovarate preko telefona. Nijedna devojka ne želi da bude sa očajnikom koji moli za ljubav i kojem sreća zavisi samo od nje. Devojke vole muškarce koji imaju svoj život i bez nje. Izjave o večnoj ljubavi i molbe za pomirenjem će devojku najverovatnije odbiti u samom startu. U drugom slučaju može se desiti da devojka prihvati da vam se vrati samo iz sažaljenja, a to nije ono što želite. Zato uvek pokušajte da zvučite opušteno i da budete koliko-toliko pozitivni. Na taj način ona će ponovo poželeti da bude u vašem društvu.

Budite zabavni. Ako devojka pristane da se vidi sa vama trudite se da ponovo privučete njenu pažnju i da je osvojite svojom duhovitošću i šarmom. Ni na sastanku nemojte govoriti srceparajuće izjave niti se kleti na večnu ljubav. Trudite se da vaš prvi susret nakon raskida bude opušten i zanimljiv i da se ponovo zajedno smejete. Moguće je da ćete u momentu kada ugledate bivšu devojku poželeti da je čvrsto zagrlite i da kleknete ispred nje, ali saberite se i pokušajte da ostanete pribrani. Cilj je da ona shvati koliko ste vi zapravo zabavni i koliko joj je lepo u vašem društvu.

Imajte svoj stav. Biti zabavan ne znači da treba non stop da se smeškate devojci, da joj laskate, da prihvatate sve što kaže i da budete previše ljubazni. Kako biste ponovo osvojili devojku važno je da imate svoje mišljenje i svoj stav, a ne da uvek radite ono što devojka hoće. Zapamtite da nijedna devojka ne želi pored sebe psa koji će slepo da je sledi, već formiranog muškarca koji će da je vodi kroz život. Dakle, budite muškarac koji ima svoj stav i mišljenje, ali naravno budite uvek spremni za kompromis i za neko objektivno rešenje bilo kakve situacije.

Ako uz pomoć ovih malih saveta i trikova uspete da vratite bivšu devojku, veoma je važno da i dalje konstantno radite na sebi i na promeni svojih loših navika. Dokazujte joj iz dana u dan da ste se promenili i ne dozvolite da se pokaje što vam je pružila još jednu šansu. Trudite se da joj ulepšate svaki dan i delima joj dokažite da nije pogrešila.

Pogledajte i ovo: