You are here: Home » Ljubav & veze » Da li voditi devojku u piceriju na dejt?

Da li voditi devojku u piceriju na dejt?

Izbor pravog mesta za dejt može biti ključna tačka u odlučivanju hoće li veče biti uspešno ili ne. Mnogi parovi se odlučuju za restorane kao prvu opciju kada žele da provedu kvalitetno vreme zajedno. Pitanje koje se često postavlja je “da li voditi devojku u piceriju na dejt?”.

Različiti tipovi restorana i njihova uloga u dejtovima

Romantični restorani s svećama i tihom muzikom su često prvi izbor za dejtove. Ovakvi restorani pružaju intimnu atmosferu, ali mogu biti i pritisak za one koji se prvi put viđaju. S druge strane, kafići i barovi nude opušteniju atmosferu, ali mogu biti preglasni za razgovor. Picerije, međutim, predstavljaju savršen balans. U srcu Italije, picerije nude opuštenu atmosferu gde parovi mogu uživati u ukusnoj hrani dok vode lagane razgovore.

da li voditi devojku u piceriju na dejt

Prednosti vodenja devojke u piceriju

Picerija kao izbor za dejt ima brojne prednosti. Neformalna atmosfera čini da se ljudi osećaju opušteno i slobodno da budu ono što jesu. Ne morate brinuti o dress code-u ili pridržavati se strogih pravila ponašanja. Raznovrsnost menija je još jedna prednost. Od tradicionalnih pica do onih sa egzotičnim sastojcima, postoji nešto za svakog. Ako vaša devojka ima posebne dijetetske potrebe, većina picerija nudi opcije bez glutena ili vegetarijanske pice. Konačno, picerije su obično pogodne za budžet. Možete uživati u kvalitetnoj hrani bez da potrošite previše.

Kako izabrati pravu piceriju za dejt

Odabir prave picerije može biti izazov. Važno je uzeti u obzir ambijent i atmosferu. Tražite piceriju koja nije previše bučna, ali koja ima živahnu energiju. Lokacija je još jedan ključni faktor. Ako planirate šetnju posle večere, picerija blizu parka ili neke zanimljive atrakcije može biti savršena. Proučavanje online recenzija može vam dati uvid u iskustva drugih gostiju i pomoći vam da donesete odluku.

Kako napraviti dejt u piceriji posebnim

Iako je picerija opušteno mesto, to ne znači da ne možete dodati poseban dodir vašem dejtu. Odabir prave vrste pice može ostaviti jak utisak. Možete se konsultovati s devojkom i naručiti nešto što oboje volite. Uzimanje u obzir dijetetskih ograničenja i želja vaše partnerke pokazaće da vam je stalo. Naručivanje posebnog pića ili deserta može dodatno zasladiti vaše iskustvo.

Potencijalne mane i kako ih izbeći

Kada je reč o dejtovima u picerijama, mnogi od nas automatski misle na ukusnu hranu, opuštenu atmosferu i ugodno iskustvo. Međutim, kao i sa svakim drugim mestom za izlazak, postoje određene prepreke koje bi mogle da stvore izazove. Uprkos svim njihovim prednostima, picerije nose sa sobom i svoje potencijalne mane. Razmotrimo nekoliko čestih problema s kojima se parovi mogu susresti prilikom izbora picerije za dejt i kako ih izbeći:

 1. Pretrpanost i buka:
  • Šta može poći naopako: Tokom popularnih sati, mnoge picerije mogu postati izuzetno pretrpane. Gužva može značiti duže vreme čekanja za sto, kao i povećanu buku što može otežati komunikaciju.
  • Kako izbeći: Uvek je dobro da unapred rezervišete sto, posebno ako idete u popularnu piceriju. Takođe, možete se informisati o najmanje zauzetim vremenima i planirati svoj dejt prema tome.
 2. Izbor pice:
  • Šta može poći naopako: S obzirom na to da picerije često nude široku paletu ukusa i stilova, može se dogoditi da vi i vaša pratnja imate sasvim različite preference kada je reč o pici.
  • Kako izbeći: Pre nego što naručite, razgovarajte o svojim omiljenim ukusima. Ako ne možete da se složite, mnoge picerije nude opciju “polovina-polovina”, gde svaka polovina pice može imati različite sastojke.
 3. Vreme čekanja:
  • Šta može poći naopako: Tokom špiceva, može biti potrebno čekati duže na pripremu i dostavu pice.
  • Kako izbeći: Uz rezervaciju, možete i naručiti hranu unapred putem telefona ili online aplikacija. Ovo može značajno skratiti vreme čekanja.
 4. Dijetetska ograničenja:
  • Šta može poći naopako: Ako vaša partnerka ima određene alergije ili dijetetska ograničenja, može biti izazov pronaći odgovarajuću picu.
  • Kako izbeći: Proučite meni unapred i razgovarajte s osobljem. Mnoge moderne picerije sada nude bezglutenske, veganske ili vegetarijanske opcije.

Uz pažljivo planiranje i komunikaciju, možete se osigurati da vaš dejt u piceriji prođe glatko i da obe strane uživaju u iskustvu.

Saveti za muškarce: kako se ponašati tokom dejta u piceriji

Bez obzira na to gde se dejt odvija, važno je pokazati iskren interes za partnerku. Slušajte pažljivo, postavljajte pitanja i pokažite da vam je stalo. Deljenje hrane može biti zabavno i intimno iskustvo, pa ne oklevajte da isečete pizzu i ponudite je svojoj devojci. Na kraju, najvažnija stvar je da se oboje zabavite i uživate u hrani i društvu.

Pogledajte i ovo: