You are here: Home » Ljubav & veze » Kako zaprositi devojku?

Kako zaprositi devojku?

Verovatno svaki muškarac koji je u ozbiljnoj vezi u nekom momentu razmišlja o tome na koji bi način mogao da zaprosi svoju devojku, a da to bude dovoljno romantično i originalno. To je jedan od najbitnijih momenata u životu svake devojke i zato ga treba učiniti nezaboravnim.

Ipak, pre nego što se odlučite kakvo iznenađenje da priredite svojoj devojci, morate uzeti u obzir kakav je ona tip i šta bi je moglo obradovati. Ukoliko je stidljiva i ne voli da se eksponira u javnosti, onda joj nemojte priređivati iznenađenje gde će vas drugi ljudi posmatrati. Opredelite se za varijantu u kojoj ćete biti sami i u kojoj će vaša devojka moći da odreaguje na pravi način.

Kako zaprositi devojku

U ovom tekstu ćemo vam dati neke zanimljive predloge kako možete da zaprosite svoju devojku i da je oborite sa nogu.

Latice ruža. Latice ruža su oduvek predstavljale prateći detalj svakog romantičnog čina. Pospite latice ruža od ulaza u stan do sobe u kojoj ste na krevetu laticama ruža ispisali poruku ,,Udaj se za mene”. Romantične melodije i upaljene svećice svakako će atmosferu učiniti još nezaboravnijom, a vaša devojka će to veče sigurno pamtiti zauvek.

Poruka na drvetu. Veoma zanimljiv i romantičan način da zaprosite svoju devojku jeste da na kori drveta urežete poruku u kojoj ćete je pitati da li želi da se uda za vas. Povedite devojku u šetnju, prođite pored tog drveta i budite sigurni da će se vaša devojka oduševiti i verovatno rasplakati. U tom momentu možete da kleknete pred nju i da izvadite prsten. Ovaj ljubavni gest vaša devojka će sigurno pamtiti tokom celog života.

Poruka u knjizi. Ukoliko vaša devojka uživa u čitanju i ako trenutno čita neku knjigu, ostavite joj poruku u knjizi. Možete flomasterom preko cele stranice napisati pitanje da li želi da se uda za vas. Budite sigurni da se devojka neće naljutiti što ste joj ispisali knjigu i da će je ovaj gest sigurno oboriti sa nogu.

Mirišljave svećice. Svećice su oduvek bile jedan od najromantičnijih načina izjavljivanja ljubavi. Na podu sobe poređajte mirišljave svećice i njima ispišite poruku: ,,Da li želiš da se udaš za mene?” Isto tako, od svećica možete napraviti oblik srca. Upalite svećice i uvedite devojku u sobu. Budite uvereni da će je ovaj gest ostaviti bez daha.

Romantična kupka. Spremite nezaboravno i originalno iznenađenje za svoju devojku i to u kadi. Predložite devojci da se kupate zajedno i potrudite se da to kupanje učiniti nezaboravnim. Napravite toplu kupku i upalite mirišljave svećice po ivicama kade. Put do kade pospite laticama ruža, tako da devojka kada uđe u kupatilo odmah ostane bez teksta. Vrhunac večeri će svakako biti kada devojka ugleda prsten na gumenoj patkici ili drugoj figurici koja će plutati ka njoj.

Kolačić sreće. Jedan od jako zanimljivih predloga je da naručite da se specijalno za ovu priliku izradi kolačić sreće sa prstenom i sa romantičnom porukom unutra. Ipak, upozorite devojku da bude oprezna pre nego što zagrize kolačić.

Boca sa porukom. Zanimljivu prosidbu možete izvesti i ukoliko ste na moru sa devojkom. Naime, dok je ona u sobi, idite do plaže i zakopajte u pesak bocu sa porukom ,,Udaj se za mene”. Ubrzo nakon toga izvedite devojku u romantičnu šetnju po plaži i prođite pored mesta gde ste stavili bocu, tako da je devojka primeti. Verujte da će je ovaj čin ostaviti bez daha.

Sneško Belić. Ukoliko se ipak odlučite da vašu devojku zaprosite u zimu, dok veje sneg i dok je sve u prazničnoj atmosferi, imamo za vas dobru ideju. Napravite Sneška Belića i potrudite se da izgleda što uverljivije, sa pratećim detaljima poput šargarepe, šala oko vrata itd. Na stomaku mu izdubite rupu, a onda u nju stavite kutijicu sa vereničkim prstenom. Nakon toga možete devojci pokazati svoje remek delo.

Bilbord. Ukoliko vaša devojka nema problem sa javnim izjavljivanjem ljubavi, dobra ideja je da zakupite bilbord na mestu gde ona često prolazi i da na njemu bude napisana čuvena rečenica: ,,Udaj se za mene”, kao i ime devojke. Ovaj romantični gest će je sigurno oduševiti, a ujedno će privući pažnju mnogih prolaznika.

Kartonska kutija. Jedno jako zanimljivo i pre svega originalno iznenađenje za prosidbu je da nabavite jednu veliku kartonsku kutiju. To može biti kutija od frižidera ili televizora. Oblepite kutiju ukrasnim papirom, vežite mašnu i ostavite poruku tipa ,,Ono što se nalazi u kutiji dobijaš za ceo život”. Neposredno pre nego što se devojka vrati sa posla uđite u kutiju i spakujte se unutra. Kada vidi kakvo ste joj iznenađenje priredili devojka će sigurno poželeti da provede ceo život sa vama.

Avion sa porukom. Originalan način prosidbe za koji se odlučuju samo najhrabriji pojedinci jeste da unajmite avion koji će sa sobom da nosi poruku na kojoj piše: ,,Da li hoćeš da se udaš za mene?” Ovaj gest će oduševiti vašu devojku, ali i sve okolne prolaznike koji će se diviti vašoj originalnoj ideji.

Napravite putokaz. Sakrijte verenički prsten u stanu i napravite putokaz do njega. To mogu biti i ceduljice koje će voditi od jednog mesta u stanu do drugog. Dok bude išla ka cilju, vaša devojka će sigurno biti jako uzbuđena, a kada ugleda prsten budite sigurni da vas neće odbiti.

Zaprosite je dok spava. Zanimljiva ideja za prosidbu može biti da devojci staviti verenički pritisak dok spava u toku noći. Ujutru pripremite romantični doručak, na primer jagode sa šlagom, i donesite devojci u krevet. Devojku će vaš gest sigurno jako obradovati, a kada primeti prelepi prsten na svojoj ruci njenoj sreći neće biti kraja.

Pogledajte i ovo: