You are here: Home » Lifestyle » Ideje za poklon za položen diplomski ispit

Ideje za poklon za položen diplomski ispit

Ukoliko ste odlučili da svojoj devojci poklonite nešto nakon što je položila diplomski ispit, mi ćemo vam dati nekoliko zanimljivih predloga.

Imajte na umu da poklon ne mora da bude skup i veliki i da je dovoljno samo obeležiti taj poseban događaj nekim gestom ili malim znakom pažnje.

Ideje za poklon za položen diplomski ispit

Ideje za poklon za položen diplomski ispit:

Cveće. Cveće je uvek prvi izbor svakog muškarca, naročito ukoliko ste kratko u vezi sa devojkom i ukoliko nemate ideju šta biste joj mogli pokloniti. Možete izabrati neki manji, lepo dekorisan buket ili se opredeliti za jednu ružu ukrašenu mašnom. Zapamtite da je mali znak pažnje dovoljan i da će se vaša devojka sigurno obradovati. Takođe, ako odlučite da kupite devojci neki drugi poklon, bilo bi lepo da ruža svakako bude prateći detalj.

Knjiga. Pošto je vaša devojka sada postala akademski građanin, dobra knjiga može biti idealan poklon. Naročito ukoliko je završila književnost ili jezike, budite sigurni da će je vaš gest jako obradovati. Naravno, ne zaboravite da napišete romantičnu posvetu na prvoj strani knjige.

Ručni sat. Lep ručni sat je odličan izbor za ovu priliku, naročito ukoliko ste u mogućnosti da odvojite malo više novca i da kupite kvalitetan sat. Gotovo svaka devojka voli na ruci da ima lep sat i, što je najvažnije, uvek će ga nositi sa sobom.

Novčanik ili torba. Novčanik je praktičan i lep poklon koji će sigurno obradovati vašu devojku. Ukoliko ste u mogućnosti, opredelite se za lep kožni novčanik. Takođe, lepa torba može biti odličan izbor za devojku koja je diplomirala i koja će, nadamo se, uskoro dobiti posao.

Nakit. Ukoliko ste rešili da izdvojite malo više novca, nakit je uvek odličan izbor i nešto što će vašoj devojci uvek ostati za uspomenu. Opredelite se za lepe minđuše, prsten ili ogrlicu, u zavisnosti od toga šta vaša devojka najviše voli. Zanimljive srebrne minđuše sa svarovski kristalima mogu biti sjajan izbor koji će svaku devojku ostaviti bez teksta. Ukoliko ipak niste u mogućnosti da izdvojite toliko novca, možete naći lepe komade bižuterije koje takođe gotovo svaka devojka voli. Danas su naročito popularne velike viseće minđuše raznih boja i oblika, ali ako vaša devojka nije u tom fazonu, opredelite se za neku diskretniju varijantu.

Parfem. Lep parfem je takođe dobra ideja za ovu priliku. Ako možete toliko novca da izdvojite, kupite neki lep i kvalitetan parfem vašoj devojci, u zavisnosti od toga kakve mirisne note voli. Osim parfema, možete izabrati neko mirišljavo mleko za telo.

Rokovnik i hemijska. Nakon diplomiranja svako od nas se nada zaposlenju. U to ime možete devojci pokloniti lep rokovnik i hemijsku olovku ili penkalu, koji će joj svakako biti potrebni. Danas se mogu naći zanimljive olovke sa svarovski kristalima koje priliče svakoj diplomiranoj devojci.

Ukras za kancelariju. Ukoliko vaša devojka već ima u planu neki posao i ako je on vezan za kancelariju, idealno će biti da joj poklonite neku maketu ili figuricu za sto, kao i držač za olovke.

Komad poslovne garderobe. Originalan poklon za devojku nakon diplomiranja može biti i nešto od garderobe koju bi mogla da nosi na svom budućem poslu. To može biti lepa suknja ili blejzer, a u tom slučaju je najbolje da vam oko poklona pomogne majka, sestra ili neka druga ženska osoba. Ovo je jako lep i koristan poklon jer svaka devojka zna da nakon diplomiranja mora polako da počne da kupuje garderobu za posao.

Elegantne cipele. Elegantne lepe cipele mogu biti idealan poklon za devojku koja je diplomirala. Odaberite cipele koje su kvalitetne i pre svega udobne, kako bi mogla da ih nosi na posao. Takođe, bitno je da budu pristojne i u skladu sa poslovnim kriterijumima. Dakle, nemojte birati neke cipele drečavih boja, već se opredelite za umerene varijante, a najbolja opcija su uvek crne ili krem cipele. U zavisnosti od toga šta vaša devojka voli možete odabrati cipele na štiklu ili ravne. Ipak, vodite računa da štikla ne bude previše visoka.

Nadamo se da smo vam dali neke ideje kako biste mogli iznenaditi svoju devojku kada diplomira. Ne zaboravite da je od ključnog značaja atmosfera u kojoj ćete joj predate poklon. Možete joj pripremiti romantičnu večeru ili je odvesti u restoran na večeru da proslavite to što je sada postala akademski građanin. Budite sigurni da će devojka biti oduševljena i samim tim gestom, a tek kada joj date poklon, ostaće bez teksta.

Pogledajte i ovo: