You are here: Home » Ljubav & veze » Kako upoznati devojku – pogledajte top 5 načina!

Kako upoznati devojku – pogledajte top 5 načina!

S obzirom da jedan deo muškaraca traga za načinima kako upoznati devojku, odlučili smo da sastavimo jedan tekst specijalno o tome. U ovom članku ćemo pokriti top 5 načina za upoznavanje devojaka za koje smo ustanovili da su najbolji nakon malo dužeg istraživanja.

Pa hajde da zajedno pogledamo koji su to top 5 načini na koje možete upoznati devojku.

Kako upoznati devojku

Top 5 načina za upoznavanje devojaka:

  1. Upoznati devojku preko fejsbuka. S obzirom da su društvene mreže a pogotovo fejsbuk uzele jako puno maha i na našim prostorima, ovo je za vrlo kratko vreme postao najpopularniji a ujedno i najlakši i najbrži način za upoznavanje slobodnih devojaka. Dovoljno je imate svoj fejsbuk profil i zabava i potraga mogu početi. Ukoliko već nemate fb profil, vrlo brzo i jednostavno ga možete napraviti, dodati svoju sliku ili više njih, par prijatelja i krenuti u potragu za svojom devojkom iz snova. Ako već imate profil i koristite fejsbuk već neko vreme, verovatno ste već ušli u štos sa njim i lako se snalazite. Možete dodavati nove devojke u prijatelje pa sa njima započinjati dopisivanje, ili kontaktirati devojke ili devojku koju već od pre imate u prijateljima. Preko fejsa za vrlo kratko vreme se možete povezati sa devojkom, razmeniti interesovanja i želje, a zatim razmeniti i broj telefona pa se dogovoriti da se vidite i upoznate uživo. Ovde budite oprezni i dobro procenjujte da profil slučajno nije lažan jer se znaju razni ljudi kriti iza privlačnih ženskih profila.
  2. Upoznati devojku preko interneta. Pored fejsbuka, postoji još mnogo internet sajtova gde takodje možete stupiti u kontakt sa devojkama i upoznati ih. Neke od tih sajtova i ponuda možete videti i na našem sajtu u oglasima iznad i ispod teksta pa pogledajte šta sve ima tu zanimljivo za vas.
  3. Upoznati devojku iz inostranstva. U današnje vreme sve češće muškarci traže da upoznaju slobodne devojke iz inostranstva za brak, delom zbog papirom, a delom naravno zbog poslovnih mogućnosti, boljih uslova života itd. Upoznavanje devojaka iz inostranstva je moguće najlakše pomoću prve 2 opisane opcije, a pored toga to možete učiniti i preko raznih klasičnih oglasa, preko TV sms poruka itd. Možda najbolji i najsigurniji način je da upoznate devojku iz inostranstva preko nekog rodjaka ili prijatelja koji je poznaje ili koji već živi tamo gde je ona. Tako je najsigurniji da ne budete prevareni ili razočarani.
  4. Upoznati devojku u izlasku – klubu, kafani, kafiću itd. Jedan od najklasičnijih i pored upoznavanje preko fejsa najčešćih načina upoznavanja devojaka je u izlasku. Danas ima mnoštvo klubova, kafana, kafića i ostalih lokala gde možete izaći sa svojim društvom ili sami i prići nekoj devojci i upoznati je. Zaista ima puno načina za to, bilo da tražite avanturu za jedno veče ili nešto na duže staze. Ipak, trebate znati da na takvim mestima manje su šanse da ćete upoznati ozbiljnu devojku za vezu ili brak, jer su tu uglavnom devojke koje su željne avanture i provoda bez puno obaveza. To naravno ne mora biti pravilo, pa je najbolje da sami ispitate za sebe i vidite šta vam odgovara zavisno od toga šta i sami tražite.
  5. Upoznati devojku preko prijatelja, rodjaka, poznanika itd. Kao što smo opisali u 3.primeru kada smo govorili o upoznavanje devojke iz inostranstva, jedan jako dobar način za upoznavanje odgovarajuće devojke je preko nekog rodjaka ili bliskog prijatelja. Možete toj osobi reći šta vas zanima i da želite da vam ”nabaci” nekog po tim kriterijumima i mnogi od njih ukoliko su u mogućnosti rado će to učiniti za vas i spojiti vas sa nekom takvom devojkom, a zatim i reći par lepih reči o vama. Ostalo je posle na vama da ostavite dobar utisak i da je zainteresujete za sebe.

Pored ovih top 5 načina za upoznavanje devojaka koje smo opisali, postoji još mnogo njih koji mogu biti vrlo laki i efikasni. Na vama je da procenite kakva vam devojka treba i koji načini upoznavanja bi vam najviše odgovarali i da onda krenete odlučno u tom pravcu. Želimo vam puno uspeha u nalaženju odgovarajuće devojke za sebe!

Pogledajte i ovo: