You are here: Home » Ljubav & veze » Kako reći devojci da ti se sviđa?

Kako reći devojci da ti se sviđa?

Pre nego što odlučite da priznate devojci da vam se sviđa, morate biti sigurni da je i ona zainteresovana za vas. Potrebno je da pažljivo posmatrate njeno ponašanje, pokrete i gestove.

Pre nego što kažete devojci da vam se sviđa važno je da osmislite dobru taktiku, odnosno da smislite kako da dođete do njenog broja, kako da započnete razgovor i kada je vreme da joj priznate da vam se sviđa.

Kako reći devojci da ti se svidja

Tražite njen broj. Prvi korak je svakako da od devojke tražite broj telefona. Za to će biti potrebno da smislite neki originalan razlog zašto vam treba. Potrudite se da budete opušteni i direktno joj tražite broj, bez ikakve patetike i straha da ćete biti odbijeni. Upišite broj u mobilni i posle toga se ponašajte opušteno i normalno.

Pozovite je. Kada ste dobili broj telefona od devojke koja vam se sviđa, strpite se dan ili dva pa je tek onda pozovite. Nemojte je zvati odmah prvi dan jer može ispasti da ste očajni, ali isto tako ukoliko previše dugo čekate devojka može pomisliti da ste nezainteresovani, pa se i sama može ohladiti. Ono što je važno jeste da joj prvi put ne šaljete poruku već direktno da je pozovete. Tako ćete ostaviti utisak da ste ozbiljan mladić i da uvek preuzimate inicijativu. Nakon što pitate devojku formalna pitanja kako je i šta radi, predložite joj da odete na kafu. Potrudite se da zvučite opušteno i da ona sama poželi da se uživo ispriča sa vama. Takođe, predložite joj da ona izabere mesto gde biste mogli otići.

Prvi izlazak. Potrudite se da ostavite dobar utisak već na prvom sastanku. Pridržite devojci jaknu, ne gledajte u mobilni dok razgovarate sa njom i naravno platite račun. Potrudite se da budete ono što jeste i da se predstavite u pravom svetlu. Preuzmite inicijativu i pokrenite zanimljive teme. Važno je da se, pre svega, prema devojci postavite prijateljski i da ona stekne poverenje u vas. Tek onda sledi najvažniji korak, odnosno priznanje.

Budite iskreni. Vreme je da devojci priznate da vam se sviđa. Recite joj da vam se dopala još na prvi pogled, a da ste vremenom shvatili da vam jako odgovara i kao osoba. Predložite joj da nastavite da se viđate i da se bolje upoznate. Ipak, uvek budite spremni na moguće odbijanje, ali čak i ukoliko vas devojka odbije nemojte očajavati već nastavite da se viđate sa njom, ako i ona to želi. Imajte na umu da su potrebni trud i vreme kako biste osvojili pravu devojku.

Pogledajte i ovo: