You are here: Home » Ljubav & veze » Kako naći devojku

Kako naći devojku

Savremen način života, koji često nameće ubrzan tempo, sa sobom nosi kako svoje prednosti, tako i svoje mane. Jedna od osnovnih mana je to što se prema mišljenju mnogih kroz emotivni život mladih provlači sve češći problem sa sticanjem pravog partnera i održavanjem kvalitetne ljubavne veze.

Mnogi imaju problem sa nespremnošću da se u pravom smislu posvete svom partneru/partnerki i da sa njim/njom izgrade čvrstu vezu. To je samo jedan na listi problema zbog kojih mnogi mladi momci danas smatraju da je teško naći devojku. Međutim, još veći problem je i to što nasuprot njima i devojke imaju identičan, samo u smeru obrnut stav i smatraju da je teško naći dečka. da li je stvarno tako?

Ukoliko ste momak koji ima problem ove vrste i smatrate da vam je teško da nađete devojku, pokušaćemo da vam pomognemo i da vas posavetujemo kako da to uspešno uradite.

Kako naći devojku

Kako naći devojku?

Prvi i najvažniji savet o tome kako da nađete devojku, jeste da ukoliko želite da je nađete, počnete da verujete u to da ćete je naći i da ne odustanete od vere da u tome možete biti uspešni.

Kod mnogih, problem i glavna prepreka pri traženju devojke predstavlja to što misle da je pravu devojku nemoguće naći, da su sve one iste i da ni jedna nije posebno vredna pažnje.

Dakle, nije tako. Pravu devojku za vezu je moguće pronađi, sve devojke nisu iste i za svakog momka postoji devojka koja je vredna njegove pažnje.

Čak i ukoliko su vas predhodna loša iskustva sa devojkama ubedila u suprotno, nemojte da dozvolite da vas ka budućem ljubavnom iskustvu vodi negativan stav.

Iz negativnog stava, proističu neprijatna iskustva. Jednostavno pokušajte da se postavite drugačije i da svojim pozitivnim stavom, privučete pozitivna dešavanja.

Nemojte dozvoliti da neko nov ko tek treba da uđe u vaš život, unapred već postane žrtva vaših predrasuda. Ni u jednoj sferi života, nisu svi isti, pa tako ni u ljubavi nisu svi isti i nemaju sve devojke isti pogled na vezu i na momka sa kojim su ili sa kojim će potencijalno biti u vezi. Imajte to na umu onda kada odlučite da se upustite u traženje devojke.

Nakon što ste to važno pravilo savladali, sledeći korak koji je potrebno da preduzmete kako bi ste našli devojku, jeste da sami sa sobom i pred sobom definišete kakvu devojku želite da nađete i kakvu vezu zapravo očekujete. Vođeni takvim stavom, u velikoj meri sebi povećavate šanse da ćete pronaći onu pravu i da če veza sa njom biti uspešna.

Pritom, napravite “spisak” prioritetnih osobina koje devojka kakvu želite mora da poseduje i “spisak” osobina prema kojima možete biti fleksibilni, odnosno koje devojka može posedovati, a koje vam nisu od ključnog značaja pri odluci da li ćete biti ili nećete biti sa njom.

Tek na osnovu definisanih kriterijuma, počnite da tražite devojku.

Konkretno, ukoliko želite devojku koja će sa vama deliti neka posebna interesovanja, kao što su interesovanja u vezi umetnosti, sporta, neke vrste hobija ili bilo čega sličnog, počnite malo više i češće da odlazite na mesta koja su vezana za takvu vrstu interesovanja i za ljude koji dele takva interesovanja. Odlazeći na takva mesta, dobro se osvrnite oko sebe i pokušajte da primetite da li tu takođe dolazi devojka koja bi mogla biti vredna vaše pažnje.

Ukoliko smatrate da ste primetili takvu devojku, pokušajte da uđete u najpre neobaveznu konverzaciju sa njom. Priđite joj, predstavite se i recite joj da vam je drago da na takvom mestu, vidite osobu sličnih godina. Recite da vam je drago što delite interesovanje. Pitajte je koliko često tu dolazi. Iz njenog pristupa vama, odnosno iz odgovora i komentara koje bude dala na vaša pitanja i na vaše konstatacije, sam će vam se nametnuti dalji tok konverzacije. Kada je sretnete neki naredni put, biće vam još lakše da ostvarite komunikaciju i možda će se kao dobra ideja pokazati i to da je pitate da li želi da popijete piće i da više porazgovarate.

Nakon toga je zamolite da zabeleži vaš broj telefona i da vam se javi jer vam njeno društvo izuzetno prija. Ukoliko ste ostavili pozitivan utisak, budite sigurni da će vas pozvati, a onda, spremite se da ponovo pokažete u najboljem svetlu. Budite kulturni, pažljivi dok vam ona nešto govori, pokažite joj svoj smisao za humor, ukoliko vidite da za tako nešto ima razloga, stavite joj jasno do znanja da vam se dopada, tako što ćete joj to otvoreno reći.

Pogledajte i ovo: