You are here: Home » Lifestyle » Top 5 najočekivanijih video igara za muškarce

Top 5 najočekivanijih video igara za muškarce

S izlaskom PlayStationa 5, Xbox Series X/S te Nintendo Switchem koji je još uvijek vrlo jaka konzola, ove godine očekujemo velik broj odličnih novih igara, uključujući i neke koje su već trebale izaći te za koje smo mislili da ćemo ih igrati do sada. Neki od takvih naslova su sasvim nove kreacije, dok su neki samo najnoviji dijelovi već dobro nam poznatih franšiza na koje smo navikli i koje volimo. Dok u iščekivanju igramo besplatne online igrice, kreirali smo ovaj popis od pet najiščekivanijih igrica koje bi trebale izaći ove godine.

Horizon Forbidden West

Horizon Zero Dawn bila je jedna od apsolutno najboljih video igrica za PlayStation 4 jer je bila poprilično uvjerljiva i krajnje prekrasna avantura. Ona je ujedno bila i ozbiljan prikaz sve moći koju može pružiti PlayStation 4 Pro.Sada se čini da će Horizon Forbidden West učiniti gotovo isto na PlayStationu 5, istražujući potpuno novu zemlju punu robotiziranih zvijeri s nekim od sjajnih i blistavih prizora. Ova je igrica predviđena za drugu polovicu 2021. godine i izgleda dovoljno daleko da zapravo i izađe u predviđenom roku.

God of War: Ragnarok

Kada već govorimo o igricama koje su oduševile na konzoli PlayStation 4, Sonyjeva preobrazba igrice God of War bila je među najboljima u svojoj generaciji, a sada se vraća ove godine na PlayStation 5.Iako još nije službeno potvrđeno da će samo ime igrice biti God of War: Ragnarok, prema prvim najavama on bi mogao biti baš taj. Također, sugerira se da će glavna tema biti taj nordijski mitološki događaj koji opisuje uništenje svijeta. Samim time definitivno možemo očekivati jednu brutalno intenzivnu avanturu. Uz to, još uvijek je nejasno hoće li ovaj novi dio doći za PlayStation 4, PlayStation 5 ili za obje konzole.

Halo Infinite

Halo Infinite je jedna od onih igrica koje su već trebale izaći, a to je ujedno trebala biti velika igra za pokretanje konzole Xbox Series X/S. Umjesto toga, moramo još uvijek biti strpljivi i čekati nastavak ove pucačine u 2021. godini. Prema najnovijim procjenama, ona bi trebala izaći na jesen, ali kako stvari sada stoje, to je također upitno. S obzirom da je Halo 5 pomalo razočarao, Halo Infinite trebao bi nadoknaditi sve propuste pa je čak i logično da kreatori igrice ne žele žuriti. Ostaje nada da ćemo do kraja  godine moći zaigrati ovaj naslov.

Resident Evil Village

Capcomova serija horora nastavljena je 2017. godine naslovom Resident Evil 7 koji je nadoknadio neke propuste svojim pogledom u prvom licu, a čak je ponuđena i VR verzija.Resident Evil Village nastavit će tu tematiku te će glavni lik ostati isti, a igra i dalje u prvom licu. Nejasno je hoćemo li ovaj put ponovno dobiti VR verziju ove popularne igrice.

Far Cry 6

Giancarlo Esposito, popularan po svojoj ulozi u seriji Breaking Bad, u igrici Far Cry 6 odigrat će ulogu autoritativnog vođe u izmišljenoj karipskoj otočnoj državi.Igrači će igrati u ulozi borca za slobodu koji ga pokušava srušiti, a ako je povijest Far Cry igrica bilo kakav pokazatelj, trebali bismo vidjeti uzbudljivu pustolovinu otvorenog svijeta punu nepredvidivih elemenata i prekrasnih znamenitosti.

Pogledajte i ovo: